Klubbkampen

VM på hemmaplan. 6–7 april 2018 avgörs VM i synkroniserad konståkning i Stockholm. Bjud in dina nära och kära att uppleva konståkningens världsstjärnor och våra svenska medaljhopp i Ericsson Globe, samtidigt som de stödjer din klubb!

Så funkar Klubbkampen

Varje förening får en unik kod. När någon väljer att fylla i denna kod vid biljettköp till VM 2018, går 15% av biljettpriset oavkortat till den angivna föreningen. Ju fler biljetter som säljs med er kod, desto mer växer er klubbkassa. Därför är du viktig i spridningen av koden.

Den förening som sålt mest biljetter, i förhållande till sin storlek, vinner dessutom ett pris. Så det spelar ingen roll om ni är en stor eller liten förening, alla har lika stor chans på första-platsen.

Förutom att fylla föreningskassan får även vinnaren av Klubbkampen, den klubb som säljer flest biljetter med sin unika kod i förhållande till sin medlemsstorlek, en träningshelg tillsammans med Stephane Lambiel, som bl.a har två VM-guld från 2005 och 2006 såväl som ett OS-silver från Turin 2006 på meritlistan. Känd för sin starka teknik och piruetter,  gör att den tidigare schweiziska toppåkaren är en ovärderlig tränare för både synkrolag och singelåkare.

Vinnaren av förstapriset kommer få en träningshelg med Stephane både på is och utanför. Träningsplan tas fram i samråd med klubben och kan involvera allt från skridskoskola till elitåkare. Träningshelgen kommer att äga rum någon gång mellan 4–31 augusti 2018.

Klubbkampen pågår hela vägen till sista skäret tagits i  Ericsson Globe under VM den 6–7 april, alla kan vinna så se till att sprida er kod och ta hem förstaplatsen och priset!

 

Köp biljetter via Klubbkampen

Endast via Klubbkampen – försläpp av hörnbiljetter närmast isen!

Från och med den 24 februari kl 09.00 släpper vi upp exklusiva biljetter till corner-seating på Level A, hörnplatser nära isen i Ericsson Globe, som endast kan köpas via Klubbkampen!

Klicka på länken nedan för att köpa hörnplatser som All Event-biljett. För att köpa hörnplatser som singelbiljett för antingen fredag eller lördag använder du vanliga länkarna för Singelbiljetter här ovanför och väljer Corner Level A inne i AXS biljettsystem.

Topplistan föreningar inom Klubbkampen

Här är listan över de föreningar som just nu toppar Klubbkampen i antal sålda biljetter. Se till att få din klubb på listan – sprid er klubbkod och fyll Globen!

  1. Landvetter KK
  2. Nacka Teamåkningsklubb
  3. Angereds Konståkningsklubb
  4. Göteborgs KK Synchro
  5. Kungsbacka Konståkningsklubb
  6. Föreningen Ytterby-Kungälv Konståkare
  7. Mölndals Konståkningsklubb
  8. Sätra Konståkningssällskap
  9. Östermalms Konståkningsklubb
  10. IFK Österåkers Konståkningsklubb

Senaste mätning – 26 mars 2019

Ladda ned material

Klicka på bilden för att ladda ned banners, flyer och en mängd digitala bilder och börja sprid ordet om Klubbkampen!

Ta kontakt med oss

Vill du ha hjälp att komma igång med Klubbkampen? Har du frågor om bokning? Vill du veta mer om materialet som finns? Hör av dig!