Klubbkampen

VM på hemmaplan. 6–7 april 2018 avgörs VM i synkroniserad konståkning i Stockholm. Bjud in dina nära och kära att uppleva konståkningens världsstjärnor och våra svenska medaljhopp i Ericsson Globe, samtidigt som de stödjer din klubb!

Så funkar Klubbkampen

Varje förening får en unik kod. När någon väljer att fylla i denna kod vid biljettköp till VM 2018, går 15% av biljettpriset oavkortat till den angivna föreningen. Ju fler biljetter som säljs med er kod, desto mer växer er klubbkassa. Därför är du viktig i spridningen av koden.

Den förening som sålt mest biljetter, i förhållande till sin storlek, vinner dessutom ett pris. Så det spelar ingen roll om ni är en stor eller liten förening, alla har lika stor chans på första-platsen.

Vad priset blir avslöjas inom kort.

 

Köp biljetter via Klubbkampen

Kampanj 24–25 februari 2018!

Under SM-helgen i Mölndal kan du köpa utvalda biljetter till VM i synkroniserad konståkning med 10% rabatt! Gäller mellan 24 februari kl 09.00 – 25 februari 23.59. Såhär gör du:

  1. Klicka på respektive biljett du vill köpa här nedan
  2. Välj “Club Deal Longside” när du kommer till AXS-sidan för att få 10% rabatt
  3. Fyll i klubbkod och stöd en förening

Endast via Klubbkampen – försläpp av hörnbiljetter närmast isen!

Från och med den 24 februari kl 09.00 släpper vi upp exklusiva biljetter till corner-seating på Level A, hörnplatser nära isen i Ericsson Globe, som endast kan köpas via Klubbkampen!

Klicka på länken nedan för att köpa hörnplatser som All Event-biljett. För att köpa hörnplatser som singelbiljett för antingen fredag eller lördag använder du vanliga länkarna för Singelbiljetter här ovanför och väljer Corner Level A inne i AXS biljettsystem.

Topplistan föreningar inom Klubbkampen

Här är listan över de föreningar som just nu toppar Klubbkampen i antal sålda biljetter. Se till att få din klubb på listan – sprid er klubbkod och fyll Globen!

  1. Landvetter KK
  2. Nacka Teamåkningsklubb
  3. Sundbybergs Idrottsklubb
  4. Göteborgs KK Synchro
  5. Kungsbacka Konståkningsklubb

Senaste mätning – 13 februari 2018.

Ladda ned material

Klicka på bilden för att ladda ned banners, flyer och en mängd digitala bilder och börja sprid ordet om Klubbkampen!

Ta kontakt med oss

Vill du ha hjälp att komma igång med Klubbkampen? Har du frågor om bokning? Vill du veta mer om materialet som finns? Hör av dig!