Klubbkampen

VM på hemmaplan. 6–7 april 2018 avgörs VM i synkroniserad konståkning i Stockholm. Bjud in dina nära och kära att uppleva konståkningens världsstjärnor och våra svenska medaljhopp i Ericsson Globe, samtidigt som de stödjer din klubb!

Nu fyller vi Globen och klubbkassan

I Klubbkampen kan ni som förening tjäna pengar på biljettförsäljningen till VM 2018. Alla som köper biljetter till VM 2018 kan välja att stödja valfri förening. Om köparen väljer att stödja er förening går 15% av biljettpriset oavkortat till er.

Genom att sprida information om VM och tipsa om möjligheten att stödja er klubb kan ni fylla klubbkassan och hjälpa till att fylla Globen.

Ni har dessutom chans att vinna ett mycket fint pris som kommer inspirera och gagna klubbens framtid.

Så funkar Klubbkampen

Varje förening får en unik kod. När någon väljer att fylla i denna kod vid biljettköp till VM 2018, går 15% av biljettpriset oavkortat till den angivna föreningen. Ju fler biljetter som säljs med er kod, desto mer växer er klubbkassa. Därför är du viktig i spridningen av koden.

Den förening som sålt mest biljetter, i förhållande till sin storlek, vinner dessutom ett pris. Så det spelar ingen roll om ni är en stor eller liten förening, alla har lika stor chans på första-platsen.

Vad priset blir avslöjas inom kort.

Ladda ned material

Klicka på bilden för att ladda ned banners, flyer och en mängd digitala bilder och börja sprid ordet om Klubbkampen!

Ta kontakt med oss

Vill du ha hjälp att komma igång med Klubbkampen? Har du frågor om bokning? Vill du veta mer om materialet som finns? Hör av dig!