Upplev världsstjärnor på hemmaplan

VM i synkroniserad konståkning avgörs 6–7 april i Ericsson Globe.

Använd kampanjkoden LEONLURJE i länken nedan och få 10% rabatt på dina biljetter!

Ta med barnen, familjen eller kompisarna och heja fram våra svenska landslag när de jagar medaljerna.

Via denna sida får du köpa biljetter till 10% rabatterat pris. Allt du behöver göra är att uppge koden LEONLURJE i biljettlänken nedan.

Du väljer själv om du vill köpa biljett till kortprogrammet på fredagen, finalen på lördagen eller till båda tävlingarna!

Erbjudandet gäller endast via länken på denna sida mellan 26 januari kl 18.00 till den 28 december kl 23.59 och tillsammans med kampanjkoden LEONLURJE

Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden.

Ta mig till biljettsidan

Stöd en klubb genom att köpa dina biljetter via Klubbkampen.

Läs mer om Klubbkampen här

Om synkroniserad konståkning

Synkroniserad Konståkning är konståkningens lagsport. Det är konståkningens yngsta disciplin och sedan år 2000 arrangeras varje år ett officiellt VM i synkroniserad konståkning.

Ett tävlande lag består av 16 åkare på isen och upp till fyra reserver. Man tävlar med ett kortprogram och ett friåkningsprogram. Programmen består av olika element, såsom passeringar, hjul, cirklar, block och linjer, som vävs samman med olika friåkningsrörelser och steg.

Sverige har sex stycken VM guld i Synkroniserad konståkning, det senaste från 2012 när VM anordnades i Göteborg. Vi håller tummarna för att guldet återvänder till Sverige 2018!

Läs mer om VM i synkroniserad konståkning.