Vilken konståkningshjälte är du?

Inom svensk konståkning lever och andas vi efter devisen glädje, glöd och gemenskap. På så vis kan vi forma starka individer och skickliga konståkare med superkrafter. Genom att vara med och sprida rätt attityder hjälper du till att skapa superhjältar.

Det finns ett oändligt antal superhjältar på alla nivåer i våra föreningar. Du kanske inte vet om att just du är en av dem? Gör vårt enkla test och ta reda på vilken konståkningssuperhjälte du är.

Tack för att du är vår superhjälte!

 

Några konståkningssuperhjältar som finns därute...

Dynamite Disco
Dina hemliga superkrafter blir synliga först när du tar klivet ut på isen och du plötsligt blir ett med musiken. Med din taktkänsla, ödmjuka charm och tekniska precision går du rakt in i hjärtat hos alla. Du är trygg och stabil och inget rubbar dig från att följa din plan.

Super Surprise
Din hemliga superkraft är lagandan – som får alla att sträva mot samma mål. Den gemensamma vinnarinstinkten förvandlar allt runt omkring till guld. Inställningen att du aldrig blir klar, att du alltid har mer att ge och att du alltid kan tillföra något nytt till ditt lag, är din och er magiska nyckel till framgång.

Miss Joylight
Energi och glädje är din superkraft, vilket förtrollar och inspirerar andra. Genom att fokusera på möjligheterna har du förmågan att överstiga alla hinder. Du tror på dig själv och njuter av utmaningar.

Major Majestic
Med mod som din superkraft är du ett lysande exempel på att styrkan inte bara sitter i benen, utan även i hjärtat. Din inre kompass visar vägen mot heroiska höjder.  ”Jag kan, jag vill, jag vågar” är ditt motto, både på isen och i livet.

Victorious Wonder
Din superkraft är ditt tålamod och din elegans, som nockar motståndarna. I ditt sällskap känner sig alla lika välkomna och värdefulla och inget autografblock lämnas osignerat. Genom att fokusera på det som är bra och tålmodigt finslipa på detaljerna, skapar du ändlösa möjligheter till framsteg och framgång.

Lucky Lightning
Din superkraft är din förmåga att sprida glädje och ta motgångar med en klackspark. Du är snabb som blixten och med glöd och bus i blicken förtrollar du din omgivning. Allt är roligt och värt att kämpa för. Din positiva inställning ger dig ett försprång.