Upplev världstjärnor på hemmaplan!

Genom vårt samarbete med Coop MedMera har du möjlighet att köpa biljetter till VM i synkroniserad konståkning 2018 till ett rabatterat pris!

Den 6–7 april 2018 går VM i synkroniserad konståkning av stapeln i Ericsson Globe i Stockholm. Vi kan utlova ett mästerskap av fart och spänning när världens främsta lag i konståkningens lagsport tävlar om medaljerna. 16 konståkare på isen samtidigt som utför mönster, piruetter och akrobatiska lyft helt i synk!

Ta med en vän, hela familjen eller njut av tävlingarna för dig själv – tillsammans med Coop MedMera har vi tagit fram ett unikt erbjudande där du får köpa biljett till finalen på lördagen den 7 april för 195 kr (ordinarie pris 225 kr).

Erbjudandet gäller endast via länken på denna sida och kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden. Använd koden MEDMERA för att få tillgång till biljetterna.

Ta mig till biljettsidan

Om synkroniserad konståkning

Synkroniserad Konståkning är konståkningens lagsport. Det är konståkningens yngsta disciplin och sedan år 2000 arrangeras varje år ett officiellt VM i synkroniserad konståkning.

Ett tävlande lag består av 16 åkare på isen och upp till fyra reserver. Man tävlar med ett kortprogram och ett friåkningsprogram. Programmen består av olika element, såsom passeringar, hjul, cirklar, block och linjer, som vävs samman med olika friåkningsrörelser och steg.

Sverige har sex stycken VM guld i Synkroniserad konståkning, det senaste från 2012 när VM anordnades i Göteborg. Vi håller tummarna för att guldet återvänder till Sverige 2018!

Läs mer om VM i synkroniserad konståkning.