Upplev världstjärnor på hemmaplan!

Som medlem i Hyresgästföreningen har du möjlighet att köpa biljetter till VM i synkroniserad konståkning 2018 till ett rabatterat pris!

Den 6–7 april 2018 går VM i synkroniserad konståkning av stapeln i Ericsson Globe i Stockholm. Ta med en vän, hela familjen eller njut av tävlingarna för dig själv – du som är medlem i Hyresgästföreningen får nämligen köpa utvalda biljetter till mästerskapet till 10 % rabatt på biljettpriset.

Du väljer själv om du vill gå på fredagens kortprogram, finalen på lördagen eller på båda tävlingarna!

Erbjudandet gäller endast via länken på denna sida och tillsammans med koden HEMHYRA. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden.

Ta mig till biljettsidan och använd HEMHYRA som kod

Om synkroniserad konståkning

Synkroniserad Konståkning är konståkningens lagsport. Det är konståkningens yngsta disciplin och sedan år 2000 arrangeras varje år ett officiellt VM i synkroniserad konståkning.

Ett tävlande lag består av 16 åkare på isen och upp till fyra reserver. Man tävlar med ett kortprogram och ett friåkningsprogram. Programmen består av olika element, såsom passeringar, hjul, cirklar, block och linjer, som vävs samman med olika friåkningsrörelser och steg.

Sverige har sex stycken VM guld i Synkroniserad konståkning, det senaste från 2012 när VM anordnades i Göteborg. Vi håller tummarna för att guldet återvänder till Sverige 2018!

Läs mer om VM i synkroniserad konståkning.