Upplev världstjärnor på hemmaplan!

VM i synkroniserad konståkning avgörs 6–7 april i Ericsson Globe.

Använd kampanjkoden DIF eller REDHAWKS i länken nedan och få 10% rabatt på dina biljetter!

Ta med barnen, familjen eller kompisarna och heja fram våra svenska landslag när de jagar medaljerna.

Via denna sida får du köpa biljetter till 10% rabatterat pris. Allt du behöver göra är att uppge koden DIF eller REDHAWKS i biljettlänken nedan.

Du väljer själv om du vill köpa biljett till kortprogrammet på fredagen, finalen på lördagen eller till båda tävlingarna!

Erbjudandet gäller endast via länken på denna sida fram till klockan 23.59 den 21 december och tillsammans med kampanjkoderna DIF eller REDHAWKS

Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden.

Ta mig till biljettsidan

Om synkroniserad konståkning

Synkroniserad Konståkning är konståkningens lagsport. Det är konståkningens yngsta disciplin och sedan år 2000 arrangeras varje år ett officiellt VM i synkroniserad konståkning.

Ett tävlande lag består av 16 åkare på isen och upp till fyra reserver. Man tävlar med ett kortprogram och ett friåkningsprogram. Programmen består av olika element, såsom passeringar, hjul, cirklar, block och linjer, som vävs samman med olika friåkningsrörelser och steg.

Sverige har sex stycken VM guld i Synkroniserad konståkning, det senaste från 2012 när VM anordnades i Göteborg. Vi håller tummarna för att guldet återvänder till Sverige 2018!

Läs mer om VM i synkroniserad konståkning.