Julklappsjakt – 20% rabatt på endagsbiljetter till VM!

Ge bort en unik upplevelse i jul till nära och kära – den 23–24 december får du 20% rabatt när du köper biljetter till VM i synkroniserad konståkning 2018!

 

Den 6–7 april 2018 går VM i synkroniserad konståkning av stapeln i Ericsson Globe, Stockholm. Ta med en vän, hela familjen eller njut av tävlingarna för dig själv – genom denna unika rabattkampanjen får du 20% rabatt på biljetter till VM i synkroniserad konståkning.

Du väljer själv om du vill se kortprogrammet på fredagen, finalen på lördagen eller båda tävlingarna. Biljetterbjudandet gäller platser på långsida.

Erbjudandet gäller endast via länken på denna sida och tillsammans med  kampanjkoden XMASPANIC.

Erbjudandet är giltigt från 23 december kl 09.00 fram tills midnatt på julafton, den 24 december!

Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden.

Ta mig till biljettsidan

Stöd en förening med ditt köp i Klubbkampen

I Klubbkampen kan man som biljettköpare stödja en valfri konståkningsklubb genom att ange en unik kod, kopplad till vald förening. När du väljer att fylla i denna kod vid biljettköp till VM 2018, går 15% av biljettpriset oavkortat till den angivna föreningen.

Jag vill läsa mer om hur Klubbkampen fungerar

Visa mig vilken kod som gäller för respektive klubb

Ta del erbjudandet om 20% på endagsbiljetter och stöd samtidigt en klubb med deras kod här

Om synkroniserad konståkning

Synkroniserad Konståkning är konståkningens lagsport. Det är konståkningens yngsta disciplin och sedan år 2000 arrangeras varje år ett officiellt VM i synkroniserad konståkning.

Ett tävlande lag består av 16 åkare på isen och upp till fyra reserver. Man tävlar med ett kortprogram och ett friåkningsprogram. Programmen består av olika element, såsom passeringar, hjul, cirklar, block och linjer, som vävs samman med olika friåkningsrörelser och steg.

Sverige har sex stycken VM guld i Synkroniserad konståkning, det senaste från 2012 när VM anordnades i Göteborg. Vi håller tummarna för att guldet återvänder till Sverige 2018!

Läs mer om VM i synkroniserad konståkning.