Klubbkampen

Vi måste tyvärr meddela att den planerade Klubbkampen för VM i konståkning 2021 har ställts in på grund av osäkerheten kring möjligheten för publik i Globen under rådande pandemi. Vi jobbar för att hitta ett annat koncept då vi vill att ni som förening ska ha möjligheten att vara en del av VM i konståkning 2021. Vi kommer återkomma om detta så snart vi kan. Om ni har frågor eller funderingar kan ni maila till klubbkampen@skatesweden.se

Så funkar Klubbkampen

I Klubbkampen kan ni som förening tjäna pengar på biljettförsäljningen till VM i konståkning 2021. Alla som köper biljetter kan välja att stödja en valfri konståkningsförening. Om köparen väljer att stödja just er förening går 20% av biljettpriset oavkortat till er klubbkassa (exklusive expeditionsavgifter). Genom att sprida information om VM i konståkning 2021 samt om möjligheten att stödja er förening kan ni fylla klubbkassan och samtidigt hjälpa till att lyfta VM i konståkning 2021. Ni har dessutom chans att vinna ett väldigt fint pris som kommer att stärka och utveckla er föreningsverksamhet.


Föreningskoder

Varje förening tilldelas en unik kod. Ju fler biljetter som säljs med er kod, desto mer växer klubbkassan. Klubbkampen sker i samarbete med I BUILD, Svenska Konståkningsförbundets initiativ för att ge unga rätt förutsättningar att bygga sig själva till trygga och starka individer. De pengar föreningen tjänat in via Klubbkampen kan ni använda till ett eget I BUILD-projekt kopplat till ett av I BUILDS sju områden för att vidareutveckla er förening. Det skulle exempelvis kunna vara olika gruppaktiviteter som går under rubriken Socialt Umgänge, eller att arrangera en tävling eller träningsläger som går under rubriken Lära Nytt. Genom att sprida er kod kan vi tillsammans lyfta VM i konståkning 2021 och samtidigt stärka er föreningsverksamhet för aktiva åkare, ledare och anhöriga. Mer information om I BUILD hittar ni på www.ibuild.nu/FAQ och www.ibuild.nu/om


Alla kan vinna!

Den förening som har sålt flest biljetter, i förhållande till sin storlek, vinner dessutom ett väldigt fint pris som ska hjälpa till att stärka och utveckla er föreningsverksamhet. Så det spelar ingen roll om ni är en liten eller stor förening, alla har en lika stor chans att ta hem vinsten. Klubbkampen pågår hela vägen till det att sista skäret tagits i Ericsson Globe Arena under VM i konståkning den 22-28 mars.  

Ladda ned material

Klicka på bilderna nedan för att ladda ner materialet

Bilder till hemsidan

 

 

Sociala medier & omslagsbild till Facebook

     

Material att skriva ut föreningens kod på och sprida till allmänheten

Vill er förening ha specifikt material till hemsida, sociala medier eller om ni har några frågor kontakta: klubbkampen@skatesweden.se

Här hittar ni tips på olika saker som ni kan göra för att tillsammans fylla klubbkassan och ta hem vinsten i Klubbkampen!

  Använd nätet!  

  • Föreningens hemsida: Lägg upp en banner med er föreningskod. 
  • Instagram: Lägg upp bilder och tipsa om VM i konståkning 2021 och er föreningskod. Glöm inte #klubbkampen #stockholm2021, #ibuild och #skatesweden. 
  • Facebook: Skriv inlägg om att stödja er förening vid biljettköp till VM i konståkning 2021, använd #stockholm2021, #ibuild och #skatesweden. 
  • Mailutskick: I varje mailutskick, lägg till information om VM i konståkning 2021 med er unika föreningskod. 
  • Maila er kod till nära och kära. 

Ta kampen till ishallen 

  • Sätt upp affischer med er föreningskod i ishallen. 
  • Erbjud uppvisningar på bandy- och hockeymatcher och be speakern berätta om VM i konståkning 2021 och Klubbkampen.  
  • Spela upp ett förinspelat ljudspår om Klubbkampen under olika evenemang.

Topplista klubbkampen

Se hur din förening ligger till i Klubbkampen!

Är din förening nära på att ta hem kampen i klubbkampen?  Fram till att VM startar kommer vi att uppdaterat er varje vecka vilken förening som ligger i topp. Fortsätt tjäna pengar till er förening och få era biljettköpare att använda just er kod.

Topp 10

1.
2.
3.
5.
6.
7.
8.
10.