Upplev världsstjärnor på hemmaplan!

Som besökare på Kungliga Operan har du möjlighet att köpa biljetter till finalen i VM i synkroniserad konståkning 2018 till rabatterat pris!

Den 6–7 april 2018 går VM i synkroniserad konståkning av stapeln i Ericsson Globe i Stockholm. Ta med en vän, hela familjen eller njut av tävlingarna för dig själv – du som besökare av Kungliga Operan får nämligen köpa utvalda biljetter till mästerskapet till ett rabatterat pris.

Tillfälle: Finaler, lördag 7 april. Kortsida, Level A och B
Pris 160 sek, ordinarie pris 225 sek.
Erbjudandet gäller endast via länken på denna sida.
Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatterbjudanden.

Ta mig till biljettsidan.

Om synkroniserad konståkning

Synkroniserad Konståkning är konståkningens lagsport. Det är konståkningens yngsta disciplin och sedan år 2000 arrangeras varje år ett officiellt VM i synkroniserad konståkning.

Ett tävlande lag består av 16 åkare på isen och upp till fyra reserver. Man tävlar med ett kortprogram och ett friåkningsprogram. Programmen består av olika element, såsom passeringar, hjul, cirklar, block och linjer, som vävs samman med olika friåkningsrörelser och steg.

Sverige har sex stycken VM guld i Synkroniserad konståkning, det senaste från 2012 när VM anordnades i Göteborg. Vi håller tummarna för att guldet återvänder till Sverige 2018!

Läs mer om VM i synkroniserad konståkning.