Upplev världsstjärnor på hemmaplan

Tillsammans med Postnord har vi tagit fram ett fint erbjudande som ger dig möjlighet att köpa biljetter till VM i synkroniserad konståkning 2018 till ett rabatterat pris!

Den 6–7 april 2018 går VM i synkroniserad konståkning av stapeln i Ericsson Globe. Ta med en vän, hela familjen eller njut av tävlingarna för dig själv – du som är anställd inom Postnord får nämligen köpa endagsbiljetter till mästerskapet till ett rabatterat pris.

 

För en endagsbiljett betalar du 195 kr/person inkl moms (ordinarie pris 295–395 kr/person). Du väljer själv om du vill se kortprogrammet på fredagen, finalen på lördagen eller båda tävlingarna!

Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter.

Ta mig till biljettkassan!

Om synkroniserad konståkning

Synkroniserad Konståkning är konståkningens lagsport. Det är konståkningens yngsta disciplin och sedan år 2000 arrangeras varje år ett officiellt VM i synkroniserad konståkning.

Ett tävlande lag består av 16 åkare på isen och upp till fyra reserver. Man tävlar med ett kortprogram och ett friåkningsprogram. Programmen består av olika element, såsom passeringar, hjul, cirklar, block och linjer, som vävs samman med olika friåkningsrörelser och steg.

Sverige har sex stycken VM guld i Synkroniserad konståkning, det senaste från 2012 när VM anordnades i Göteborg. Vi håller tummarna för att guldet återvänder till Sverige 2018!

Läs mer om VM i synkroniserad konståkning.