Svensk konståknings värdegrund

Konståkningen Vill

Konståkningen Vill är Svenska Konståkningsförbundets gemensamma idédokument. Det sammanfattar vår målsättning och verksamhetsinriktning som Förbundsmötet beslutade om på Årsmötet 2014. I våra elva distrikt skall Konståkningen Vill genomsyra all verksamhet. Medlemsföreningarna kan utifrån denna forma sin verksamhetsinriktning utifrån sina förutsättningar. Målet är att vi vill ha framgångsrika föreningar och fortsatt utveckling av svensk konståkning. Vi ska känna Glädje, Glöd & Gemenskap!

Vi har också en strategi som antogs vid Årsmötet 2018.  Läs mer här.

 


Vår vision
Svensk konståkning – Synligare, starkare, stoltare

Vår verksamhetsidé
Konståkning är träning, lek, tävling, motion och uppvisning. Alla kan vara med, det ska vara roligt och lekfullt. Tävlingar finns på alla nivåer, för alla åldrar. Alla ska må bra. Det ger gemenskap, utveckling och god hälsa. Varje förening bedriver en hållbar verksamhet utifrån sina medlemmars intressen, förutsättningar och ambition

Vår värdegrund
Glädje, glöd och gemenskap!
Glädje, glöd och gemenskap är drivkrafterna i vår verksamhet. Vi vill bedriva och utveckla verksamheten så att vi har roligt, mår bra och presterar efter egen förmåga, intresse och vilja.
I konståkningens gemenskap är och känner sig alla välkomna.

Klicka här för att läsa Konståkningen Vill.